Belsőépítészet / Solymár

Aquatica Art Plusz Kft.

A Szaniter és Konyha csapata 2011 óta várja az érdeklődőket a Budapest, 13. kerület Váci út 161. sz.  alatti Szaniter bemutatótermében. A szaniterek nagyon fontos berendezési tárgyai a fürdőszobának, kiválasztásában szakképzett kollégáink bármilyen kérdésben segítenek. Az üzletben található termékválaszték, majdnem lefedi a teljes magyarországi kínálatot.

Cím: 2083 Solymár, Váci Mihály 24.
Tel.: +36-30-202-1926
Fax: +36-1-270-0500
E-mail: info@szanitereskonyha.hu
Weboldal: szanitereskonyha.hu
Facebook: www.facebook.com/szanitereskonyha
Fizetési módok: készpénz
Nyitva tartás:

H:9-17
K:9-17
SZe:9-17
CS:9-17
P:9-17
SZo:9-12

Kulcsszavak: szaniter, csaptelep, kád, fürdőszoba, zuhanykabin, zuhanytálca, csempe, mosogató, konyhabútor, mosógép,

Megosztás:

Hibás adat bejelentése »

További részletes információk

A Szaniter és Konyha név összefoglalja cégünk profilját. Szakembereink hosszú évek során szerzett tapasztalatokkal kínálja termékeit széles választékban. Fürdőszobai berendezések, mosdók, csaptelepek, kádak és zuhanykabinok, konyhai kis-, és nagygépek, mosógatók közül válogathat bemutatótermünkben. Konyhabútorok forgalmazása a Szaniter és Konyha második számú bemutatóterme az Alno konyhabútorokat szemléltető Hunor utcai üzlet. A Szaniter és Konyha weboldalán több, mint 8000 termék közül lehet választani. Folyamatos szakmai képzésekkel igyekszünk napra készen tartani tudásunkat, ismereteinket, nyitottak vagyunk az újdonságokra és igyekszünk rugalmasan kielégíteni minden igényt. Várunk minden kedves érdeklődőt bemutatótermeinkben, reméljük segíthetünk megtenni az első lépést az álom fürdőszoba , – konyha megvalósításában.

A Szaniter és Konyha csapata a termékei forgalmazásán kívül segíti Önt fürdőszobája vagy konyhája tervezésében mind az energiatakarékosság mind a hasznosság terén.Színes tervezőprogramunk segítségével 3 dimenzióban láthatja megálmodott konyháját. Összeállított konyháját szakembereink házhoz szállítják és összeszerelik, gépeit beüzemelik és használatát ismertetik Önnel.

Burkolatok, szaniterek, csaptelepek, kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok, burkolatok, Konyhai csaptelepek, mosogatótálcák, konyhagépek, páraelszívók, mosogatógépek, mosógépek, hűtőszekrények, konyhabútorok, konyhai kisgépek.

Szaniter bemutatóterem

Az itt megjelent e-mail címek SPAM VÉDETTEK!