Ismerd meg az új PilisPlaza-t!

A megújult PilisPlaza mostantól nem csupán helyi cégadatbázis, hírek, programok gyűjtőhelye, hanem valódi helyi közösségi oldal! Lehetőség van véleményt írni programokról, hírekről, vállalkozásokról, egyesületekről! Várunk téged is a közösségbe!

A PilisPlaza – egy helyi (pilisvörösvári régió) közösségi portál. Regisztrálhatnak magánszemélyek, cégek, civilek, művészek. Megoszthatnak magukról információt, cikket küldhetnek be, (hírt, programot, képeket…) apróhirdetést adhatnak fel és hozzászólhatnak hírekhez programokhoz.

Szeretnénk, ha ez az oldal a Vörösváron és környékén élők állandó találkozóhelye, kapcsolódási pontja lehetne, amely mindannyiunk hozzájárulásával fejlődik.

Újdonságok

  1. Mostantól nem csak cégek, hanem civil szervezetek, művészek is regisztrálhatnak a PilisPlaza adatbázisába
  2. Helyi infotérkép. Vállalkozások, intézmények, programok felkerülnek az infotérképre, így sokkal könnyebb megtalálni egy helyszínt.
  3. Közösségi funkciók, hozzászólás cikkhez, körkérdés indítása, olvasói levél beküldése stb.
  4. Zenehallgatás “élőben”. Csak helyi, környékbeli zenekarok felvételeit lehet a honlap böngészése, olvasása közben hallgatni.
  5. Keresés a környék honlapjain. Egyetlen helyen néhány másodperc alatt megtalálhatod amit keresel! Nem kell ellátogatnod minden honlapra egyenként.
  6. Intézményeknek a nyitva tartása, elérhetőségei rendszeresen frissítve, bővítve

A legtöbb szolgáltatás csak regisztrált felhasználóinknak érhető el.

Regisztrálni csupán 3 másodperc, ezért javasoljuk regisztrálj! (jelenleg csak Facebook profiloddal tudsz regisztrálni)