Regisztráció a cégtárba- Alap

Sikeres, vagy Sikeres + regisztráció legfontosabb előnyei az ingyenes regisztrációval szemben:

  • A bővített regisztrációk esetén (Sikeres, Sikeres +) e-mail cím, webcím és még rengeteg hasznos adat adható meg, melyek a Googleban való megtalálhatóságot nagyban segítik.
  • A PilisPlaza.hu honlapon belül lehetőség van kiemelkedésre a többi vállalkozás közül (Kiemelt megjelenés 1-4)
  • Hatékonyabb hirdetés, mert a kiemelt cégek MINDIG az ingyenes hirdetések előtt jelennek meg a találati listában, (a Google-hoz hasonlóan az első néhány találat ami igazán számít)
  • A színes háttérnek köszönhetően a céged jobban kitűnik a többi cég ajánlata közül,
  • Több értékes információ adható meg a vállalkozásról (pl. bővebb leírás, termékbemutató, keresőszavak, Facebook cím, Fizetési lehetőségek stb.) Így a kereső is könnyebben megtalálja céged és a potenciális vevők is
  • Ajánlatkérési lehetőség
  • Vélemény írás lehetőség

Ha meggondoltad magad, térj vissza az összehasonlító oldalra, és válaszd a Sikeres, vagy a Sikeres + regisztrációt.

Ha ezek ellenére is az ingyenes megjelenést választod regisztrálj:

Alap adatok megadása

Kérjük ne használj csupa nagybetűt!

Ha más környékbeli településről regisztrálnál, írj nekünk!

Bemutatkozás

Korábban csak 200 karaktert lehetett megadni, 2012-től azonban 400 karakterre van lehetőség! Kérjük ne használj csupa nagybetűt és ügyelj a helyes írásra. Továbbá ne adj meg olyan adatokat, melyeket nem jelenítünk meg ingyenes regisztráció esetén, (Pl.: e-mail, web, Facebook cím stb.) mert töröljük. A pilisplaza.hu/regisztracio-a-cegtarba/ oldalon lévő táblázatban látható, hogy ingyenes regisztráció esetén mely adatokat jelenítjük meg adatlapodon.

Kapcsolattartás adatai (ezek az adatok a weblapon nem jelennek meg!)
0 Ft + Áfa

Mi fog történni a regisztráció elküldése után?

Legfeljebb 2 munkanapon belül megjelenítjük az itt megadott adatokat a honlapunkon. (fenntartjuk a jogot a regisztráció megtagadására, vagy módosítására. Ha például hamis, félrevezető vagy a felhasználási feltételekkel ellentétes adatokat adsz meg)